• Processen i Joint Action Analytics

Processen i Joint Action Analytics

Af Joint Action

I denne artikel vil du kunne læse om de forskellige faser, som vores kunder gennemgår, når de starter med at benytte Joint Action Analytics.

Indledning

Langt de fleste kommuner er i fuld gang med at udvikle samarbejdet på tværs af faggrupper og funktioner til gavn for de, der har de fleste udfordringer, og dermed har størst brug for de professionelles hjælp.

Udfordringer er ofte både komplekse og mangfoldige, og de holdbare løsninger er bestem ikke lette at finde. Der bliver, i forbindelse med projekter og fri-kommuneforsøg, i høj grad eksperimenteret med at finde organiseringsformer, arbejdsprocesser og arbejdsmetoder, der kan understøtte sammenhængende indsatser.

Ud over disse tiltag, samarbejder vi med en lang række kommuner om at anvende analyser i relationel kapacitet som et vigtigt led i deres strategiske indsats. Analyserne er en effektiv og enkel måde at skabe overblik over styrkerne og udfordringerne i de tværgående samarbejdsprocesser. Desuden har principperne i relationel kapacitet vist sig at understøtte udviklingen af et fælles sprog og mindset, der kan understøtte en mere relationel orienteret kultur.

Overblik og nøgletal på den organisatoriske performance

Med Joint Action Analytics synliggør organisationen samarbejdet omkring de komplekse opgaveløsninger, hvilket giver organisationen et unikt relationelt ledelses- og styringsværktøj. De følgende procestrin viser de emner, som ledere, der benytter Joint Action Analytics har gennemgået.

FÅ DE SENESTE NYHEDER

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Ved at tilmelde dig vores nyhedsmail vil du være sikker på at modtage vores nyeste cases og artikler. Nyhedsbrevet består af tekster og videoer. I øjeblikket kan du forvente en nyhedsmail per måned.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.