kommune virksomhed organisation universitet konsulenthus

Skab en sammenhængende og løsningsorienteret

Joint Action Analytics er en evidensbaseret analyse, som giver præcis data på den tværgående ledelses- og samarbejdskvalitet, som viser hvor samarbejdet bør forbedres.


”Der er blevet talt rigtig meget om tværfaglighed. Men med målingerne har vi virkelig fået syn for, hvor meget relationer betyder for arbejdet. Nu kan vi mere end bare snakke om det.” Gitte Eskesen, Social og Handicapchef i Varde Kommune
Direktør, Jacob Storch, giver en demonstration af Joint Action Analytics
Se hvordan Joint Action Analytics virker

Book en uforpligtende demonstration

Book en tid med en af vores dygtige konsulenter og se, hvordan man skaber sammenhæng, og arbejder løsningsorienteret med Joint Action Analytics.

Vores ydelser

Læs mere om, hvilke ydelser vi tilbyder

Processen i Joint Action Analytics

Joint Action Analytics i praksis

Joint Action Analytics er udviklet til at sikre overblik der, hvor kompleksiteten er størst. Analyserne fortæller, hvor vi skal udvikle samarbejdet for at få produktive og innovative løsninger.

 
1

Overblik

Med en analyse af relationerne omkring en given opgave bliver det det synligt, hvor samarbejdet i organisationen fungerer, og hvor der er eventuelle udfordringer i samarbejdet. I første omgang skal det afklares hvilke funktioner der er involveret, og hvem af de involverede, der skal samarbejde, for at lykkes med opgaveløsningen.

 
2

Et nyt sprog

At kunne afdække og analysere på relationerne omkring en given opgave, giver mulighed for i fællesskab at forholde sig til de konkrete udfordringer. Det at kunne sikre et fælles overblik over, hvor der er styrker og hvor der er udfordringer i samarbejdet, er en måde at skabe betingelserne for at tale om det, der ellers kan være svært at tale om.

 
3

Fælles strategi

Et overblik over de udfordrede relationer bidrager til, at lederne holder fokus på at lykkes med de fælles opgaver. Analyserne giver mulighed for, at man på strategisk niveau kan fastholde fokus og overblik, samtidig med at man sætter gang i de processer blandt frontlinje ledere og medarbejdere, der skal sikre sammenhæng i indsatserne.

 
4

Fælles handlemuligheder

Analysen af den relationelle kapacitet ender ud i et let tilgængeligt dataset, der viser resultatet af de vigtigste samarbejdsflader. Flere ledere peger på, at principperne i relationel kapacitet, sammen med analysen giver et konkret fælles handlingsgrundlag. Og netop denne form for forståelig data er det, de anser som værende meget vigtige.

 
5

Ændrede lederroller

En meget vigtig del af arbejdet med relationel kapacitet, handler om ledelsesopgaven. I langt de fleste organisationer er ledelsesfokus præget af en mangeårig monofaglig specialisering og dygtiggørelse, som en naturlig konsekvens af den søjleopdelte organisationer.

 
6

Organisatorisk kvalitet

Hidtil har den interne måling i søjlerne på samarbejde, ledelse og arbejdsmiljø bidraget til at mindske fokus på at skabe sammenhængende indsatser. Samtidig ved vi, at arbejdsglæde – eller særligt stress og udbrændthed (fra bl.a. forskningen i relationel koordinering), er tæt forbundet med at lykkes med de mere komplekse faglige opgaver.

Kunder


Udtalelser

Hør hvad andre har sagt om effekten af Joint Action Analytics

Book en demonstration

Få en personlig demonstration – uforpligtende og gratis.

Reservér en tid med en af vores konsulenter og få indsigt i, hvordan Joint Action Analytics kan bruges ved jer