Ledige stillinger

Vores nye kollega – konsulent & rådgiver til sammenhængende indsatser i offentlig sektor

Joint Action er i kraftig vækst og søger derfor nu en konsulent og rådgiver til vores danske team, hvor du sammen med kollegerne, skal understøtte arbejdet med sammenhængende indsatser, i danske kommuner og regioner. 

Om dig:

Du brænder for at være med til at udvikle den offentlige sektor – og du har erfaring fra arbejdet med udviklingsprocesser som leder eller intern konsulent fra kommuner eller regioner, eller erfaring som ekstern konsulent og rådgiver for offentlig sektor.

Du har desuden erfaringer med at kombinere analytiske og dialogiske udviklingsprocesser. Du er også i stand til at arbejde både selvstændig og som en del af et stærkt hold, bestående af dygtige kolleger fra forskellige fagområder. 

Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau, suppleret med relevante efteruddannelser.

Jobbet:

I jobbet kan du forvente, at:

  • Du bliver en del af et mindre og dynamisk team med kontor i Aarhus og du kommer til at arbejde med kunder i hele Danmark
  • Du får store muligheder for at sætte præg på din egen rolle og udvikling
  • Du kommer til at arbejde med forskningsbaserede analyse- og udviklingsprocesser i offentlige organisationer
  • Du kommer til at arbejde helt tæt på den offentlige sektors chefer, ledere og medarbejdere – og understøtte dem i at udvikle kvaliteten og effektiviteten i deres arbejde med de største og dyreste velfærdsudfordringer 
  • Du er med til at videreudvikle vores faglige principper og metoder

Om os:

Joint Action blev stiftet i 2014 med visionen om at være et forskningsbaseret konsulenthus, der arbejder målrettet med at udvikle den offentlige sektor. Vores vision er at være en førende aktør i forhold til hvad der i praksis kræves hvis offentlige organisationer skal lykkes med at skabe kvalitet og effektivitet omkring de sværeste og dyreste velfærdsudfordringer vi står ovenfor i dag og i fremtiden.

Som et resultat af vores udviklings- og forskningsarbejde, er Joint Action i dag markedsførende i Danmark og internationalt, når det gælder at levere nøgletal og rådgivning af kvaliteten af det tværfaglige samarbejde, omkring de mest komplekse velfærdsopgaver.

Gennem vores tre produkter Joint Action Analytics, Joint Action Learning og Joint Action Community, tilbyder vi vore kunder forskningsbaserede analyse- og udviklingsprocesser der sikrer, at de kan dokumentere og udvikle kvaliteten af det tværgående samarbejde, omkring komplekse velfærdsopgaver.

En del af vores DNA er også, at stille vores viden til rådighed, via bøger, artikler, workshops. Det gælder bl.a. bøgerne: Relationel Kapacitet – sammenhæng i offentlige organisationer (2018) og: Sammenhængende ledelse, indsatser og løsninger (2021).

Processen:

Læs mere om ansøgningen på Jobindex.

Ansøgningsfrist 30/09-2021. Ansøgninger vil blive behandlet løbende. Opstart så hurtigt som muligt. 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Ole Dalvang på på +45 60136451 eller på ole@joint-action.dk.